Takk og farvel til klimakriseåret 2015

Vi oppsummerer her 2015, et år som er minneverdig for de absurde klimaskremslene fra både politikere og presse etterhvert som det nærmet seg klimakonferansen i Paris, som ble den dyreste og mest meningsløse internasjonale traktaten som noensinne er inngått.

2015 som rehabiliteringens år
Innen kosthold har man forkastet en langvarig konsensus rundt skadelige matvarer som egg, rødt kjøtt og en god del annet. Det viste seg til slutt at «forskningen» som støttet konsensusen bare var oppspinn uten vitenskapelig forankring mens det hele tiden forelå mengder av sunn forskning som ble ignorert. De som tok til orde mot denne konsensuren ble i årevis trakassert. Høres dette kjent ut?
Da forventer vi at rehabiliteringstankegangen fortsetter i 2016 med den opplagte førstekandidaten, plantematen CO2 som er angrepet av et jerntriangel av kunnskapsløse politikere, tredjerangs forskere og den grønnreligiøse smørja som har gått løs på en livgivende gass i atmosfæren, en gass som er forutsetningen for alt liv på jorda og som ikke er kjent skyldig hverken i klimaforbedringen siste 50 år, eller opphøret av global oppvarming i det meste av de siste 20 årene.

2015 som klimaskremslenes år
Befolkningen både i Norge, EU og USA har vært utsatt for en syndeflod av absurde og spinnville klimaskremsler i et format og et omfang som minner om en nært forestående dommedag. Det eneste som har manglet er elver som renner av blod, førstefødte guttebarn som dør og gresshoppesvermer som spiser landet bart. Utover det skal klimaendringene (dvs den globale oppvarmingen som opphørte for snart 20 år siden) ha forårsaket eller vil forårsake at sexlysten blir mindre, at isbjørnene blir feite som griser og så videre ad absurdum – her er komplett liste over de minst useriøse skremslene.

ISIS_CAGWBlant alt det rare av absurditeter kan vi lese at også borgerkrigen i Syria er forårsaket av våre CO2-utslipp og at flyktningestrømmen derfra bare er en forsmak på hva vi har i vente av senere folkevandringer med klimaflyktninger – dette til tross for normal nedbør i landet i årene før  striden tok til.
I kjølvannet av dette Syriatøvet har USAs utgående President Barack Obama erklært at klimaendringer er en større utfordring for verden enn en ekspanderende trussel som IS, til tross for at sistnevnte har tatt bestialiteten blant islamister til nye høyder. Flertallet blant de folkevalgte i USA bare rister på hodet av slike utspill, for i USA er landet delt på midten i synet på hva som forårsaker klimaendringer. Demokrater står mot republikanere, i motsetning til i Norge hvor alle partiene på Stortinget (minus ett) konkurrerer i å bruke mest mulig penger på helt meningsløse klimatiltak.

ClimateCultismKlimatismen – kulten med CO2 som den falne engel?Karbondioksiden har rollen som kultens demon, lenge har CO2 hatt skylden for at isen har smeltet i Arktis samtidig som den har forårsaket isvekst i Antarktis. Profetene mener åpenbart at det gjelder ulike fysiske lover på Nordpolen og på Sydpolen. Det er ingen grense for hva menneskeheten kan oppleve i år 2100 – alt sammen forårsaket av en klimakrise som ikke kan observeres noe som helst sted utenfor hodene til de mange dommedagsprofetene. Klima-kulten antar stadig flere fellestrekk med klassiske religioner.

Etter at den truende katastrofen ble omdefinert til «klimaendringer» fra det eldre «global oppvarming» så har de mange klimaskremmerne kunnet bruke ethvert væromslag som argument – våtere, varmere, kaldere, villere, tammere, mer snø og regn, mindre snø og regn – bare fantasien setter grenser her. Faktaene spiller ingen rolle!

Realiteten er at det over 600 millioner år har minket på CO2 i atmosfæren. Vi vet hva som vil skje:

CO2-mengden i atmosfæren har lenge vært synkende, og fortsetter denne trenden, vil den til slutt utslette alt liv.
Erik Tunstad, forskning.no, 1.januar 2016

2015 NRK introduserer Sovjet-psykiatrien i Norge
Klimafakta plager ikke staben i NRK, formålsparagrafen som krever objektiv og saklig journalistikk gjelder åpenbart ikke klimaet. Galskapen i NRK nådde nye høyder i 2015 med introduksjonen av klimapsykolog Per Espen Stoknes som psykoanalyserte såkalte fornektere for åpne mikrofoner, og oppklarte mysteriet med hvorfor så mange ikke har den rette troen. De av oss som husker Sovjetunionen fikk assosiasjoner til den politiske psykiatrien der.

COP22_Show_must_go_on2015 En helt meningsløs klimatraktat i Paris
Etter et enormt mediesirkus konkluderer politikerne i Paris med verdenshistoriens mest meningsløse internasjonale traktat, inklusive Versaillestraktaten og avtalen Molotov og Ribbentrop gjorde i 1939. Det eneste meningsfylte som kom ut av Paris var beslutningen om å møtes igjen om ett år i solfylte Marrakech i Marokko, samt at landene forplikter seg til å presentere uforpliktende klimatiltak med 5 års mellomrom i årene som kommer.

Parisavtalen sikerer dermed sysselsettingen i Klimabyråkratiet og sikrer medieomtale av de politikerne som deltar i sirkuset.

Støtt oss ved å dele:

6 kommentarer

 1. Flott at noen bryr seg med å få ut fakta. Her et foredrag og en bok som setter endel viktige skap på plass der de hører hjemme:

  im Ball exposes climate science corruption
  https://www.youtube.com/watch?v=-K6MpWvkHRY

  The Delinquent Teenager Who Was Mistaken for the World’s Top Climate Expert:
  https://www.tanum.no/_faglitteratur/naturvitenskap/the-delinquent-teenager-who-was-mistaken-for-the-worlds-top-climate-expert-donna-laframboise-9781466453487

  Boka «The Corruption of Climate Science» er også verdt å få med seg:
  https://www.tanum.no/_faglitteratur/matematikk/the-deliberate-corruption-of-climate-science-tim-ball-9780988877740

  Klimadebatten i Norge når stadig nye irrasjonelle «høydepunkter». Under en fullstendig absurd kronikk på NRK for ikke alt for mange måneder siden, med tittelen «Vi trenger en klimaets Høybråten», kom Christoffer Ringnes Klyve (fra Fremtiden i Våre Hender), bl.a. med følgende påstand:
  «…For klimaforskerne har stort sett sagt det samme i tjue år. Og de er nå enda sikrere enn før på at været blir varmere, våtere og villere; at menneskene har skylda, og at tidsvinduet for å løse problemet blir stadig mindre..»

  Klyve nevner ikke ord som CO2 eller klimagass(er) en eneste gang. Men man skal være ganske uinformert hvis man ikke forstår at «frykten» som Klyve forsøker å skyve over på massene har sin opprinnelse i CO2-spøkelset til FNs klimapanel.

  Jeg var så frekk å spørre (i kommentarfeltet) hvor smart det er å etterlyse en klimaets Høybråten, når FNs klimapanel, og Klyves «frykt» er basert på grov desinformasjon. Ordlyden var ikke eksakt som dette, men meningen var uansett den samme.

  Etter kort tid slettet moderator Martin Gruner Larsen min kommentar, for så å komme med denne irrasjonelle kommentaren:
  «Minner om at denne debatten ikke handler om hvorvidt klimaendringene er ekte eller ikke. Har slettet endel innlegg som handler om det»

  En våken fyr i kommentarfeltene svarer slik til Moderator:
  «Moderator bør erkjenne at påstandene om de såkalte menneskeskapte klimaendringene er høyst kontroversielle, og ikke forutsette at debatten skal ta dem som et gitt premiss. Det blir ingen debatt, det blir en farse.»

  Og en farse skulle det vise seg å bli. Da jeg mente at NRK, som den største (og dyreste) nyhetsformidler i Norge burde ha som formål å la ulike meninger komme til orde, la jeg like så godt ut min kommentar igjen. Det endte med flere slettinger og «republiseringer». Når jeg så spør om moderator kan begrunne at min kommentar hele tiden blir slettet – ender det med at jeg blir utestengt fra kommentarfeltene hos NRK – på livstid.

  Hva er poenget med en Nyhetskanal som forsøker å fremstille seg selv som en seriøs nyhetsformidler, når premissene for debatten er så strenge at det ikke er lov å stille spørsmål om kronikkforfatterens utgangspunkt er korrekt eller feil? Er det en reell debatt, eller er det kanskje bare ren propaganda?

  Så fanatiske er altså moderatorene på NRK Ytring i å verne om det som for mange er en åpenbar klimafarse. Hvor mange milliarder kroner betaler norske skattebetalere for å opprettholde det som nå fremstår som Myndighetenes RiksKringkasting (MRK)? Det er definitvt ikke småtterier. Det er flaut å se hvor uetiske og kunnskapsløse endel journalister og moderatorer kan få seg til å være. Jeg klaget til redaksjonen i NRK Ytring. Den ble avslått. Deretter klaget jeg til NRKs nettsjef Frank Gander – som endte med et nytt avslag. NRK, det dyreste og det antatt beste vi har av nyhetsformidler i Norge, og som altså skal fungere som en vaktbikje for de 3 andre statsmaktene – viser seg nå som en useriøs puppet for en FN-styrt politisk agenda. Det er så flaut så flaut. For ordens skyld, her er fryktartikkelen til Klyve:
  Hvor er klimaets Høybråten:
  http://www.nrk.no/ytring/hvor-er-klimaets-hoybraten_-1.11877051

  • Religiøse har vel alltid hatt problemer med opponenter. Hadde du levd i en annen tid, eller et annet land ville du fort blitt et hode kortere. Vi har brukt lang tid på å kvitte oss med religionens tvangstrøye. Dette har ikke minst naturvitenskapen bidratt til. Dessverre har vitenskapen gjort knefall for den nye landeplage, politikken.

 2. Klimarealistene ønsker all debatt under eget navn, vi har derfor slettet kommentaren. Velkommen tilbake som deg selv!

  • Hurra, Bergen fikk en ny (absurd) værrekord i går! Nå blåser det en kald vind over landet, fra øst. Laveste temperatur i Europa i dag morges viste seg å være i Tyrkia, som hadde minus 31 grader C!
   Håper Bergenserne kan få litt av denne kulden, kanskje halvparten, dvs minus 15 grader, resten av vinteren. Det hadde i så tilfelle vært østavind, med lite nedbør og vannmangel.

 3. Aftenposten fortsetter å ta inn innlegg hvor de gamle klimamytene gjentas. Myten om metan som farlig klimagass kan visst aldri avkreftes, selv om absorbsjonsspektret viser at vanndamp absorberer 100 % i det aktuelle spektrumområdet.
  Positiv innstråling i Arktis er en annen myte som tydeligvis er umulig få bukt med. Prof. Solheim har i klimanytt 106 av 6/4 2015 en enkel og grei forklaring basert på solas innfallsvinkel gjennom døgnet og forskjellen i emissivitet mellom is og åpent vann i 8-12 mikron vinduet. Man har egentlig varmetap fra isfritt hav sammenlignet med islagt hav. Men som han også påpeker, vil effekten bli svekket av tåkeskyer.
  Det foreligger målinger som viser at emissivitet fra is er høyere enn fra åpent vann for mye lengre bølgelengder enn 8-12 mikron. Selv om resultatene er slått stort opp som forsvar sjøisen som nedkjølende faktor, er wattverdiene små sammenlignet med det som skjer i 8-12 mikron vinduet

Kommentarer er stengt.