Et stort skritt for menneskeheten

USA tar et stort skritt for menneskeheten med utnevnelsen av fysikeren og klimarealisten Will Happer til stillingen i Det Nasjonale Sikkerhetsrådet som «senior director for emerging technologies». Her er det du trenger å vite om mannen som skal gjøre sitt beste for å få vesten tilbake til den smale veien med sunn naturvitenskap og teknologi.

William Happer er emeritus professor i fysikk ved Princeton Universitetet og har bistått som rådgiver i energispørsmål under administrasjonen til president Bush på 90-tallet. Han er ansett som en av USAs ledende fysikere og har solid kompetanse på klimafeltet.

Hvis man søker på det han har forfattet om fysikk og klima, så finner man over 1000 referanser, men i og med at Happer ikke er tilstrekkelig alarmistisk i sine uttalelser om klimaet, så er han i IPCC-leiren ikke ansett for å ha kompetanse som klimaforsker. l likhet med alle andre som har noe å utsette på metodene til det politiske klimapanelet. Forvent derfor å se en internasjonal sjikanerende kampanje mot Happer, regissert av aktører i klimaindustrien og deres medløpere i media (NRK, NTB, CNN osv).

Happer mener klimaendringer er fantastisk overdrevet og at dette de siste 5 10 årene har utviklet seg til en kult-lignende bevegelse.

Happer om CO2-sultkatastrofen
Happer har helt åpent beskyldt NASA-Giss og NOAA for å ha manipulert temperaturdata. Han påpeker at høyere CO2-innhold i atmosfæren er til fordel for plantelivet på kloden vår og at vi, i lys av klodens lange geologiske historie, i dag befinner oss i en CO2-sultkatastrofe. Det siste poengterte vår egen Nobelprisvinner i fysikk, Ivar Giæver, i Aftenposten i 2011 og etter dette har Giæver vært bannlyst både i NRK og i Schibsted-avisene.

There is no problem from CO2. The world has lots and lots of problems, but increasing CO2 is not one of the problems.
Professor William Happer

Happer har tidligere støttet president Trumps beslutning om å gå ut av Paris-avtalen, og var blant de tallrike ledende klimaforskere som i en offisiell petisjon oppfordret Trump til dette.

Happer er en av svært mange vitenskapsmenn som er skuffet over at Trump valgte å begrunne sitt valg med hensynet til USAs økonomi, i stedet for å poengtere at Paris-avtalen ikke har støtte i naturvitenskapen.

Paris-avtalens sterkeste støttespillere er i stor utstrekning fariseere og hyklere.

Støtt oss ved å dele:

2 kommentarer

  1. Det var nok enklest for Trump å henvise til økonomi, i stedet for å stikke hånden inn i klima-vepsebolet. Resultatet ble jo det samme uansett. Tviler litt på om norsk klimaindustri og alarmist-media vil omtale Happer, de ser ikke ut til å være særlig godt orientert om hva som skjer, utover sin egen snevre krets. Men kanskje de leser litt i smug her 🙂

    Forøvrig har WUWT en serie med debatt-artikler om Happer vs. Karoly:
    https://wattsupwiththat.com/2018/09/03/the-great-debate-part-d-summary/

Kommentarer er stengt.