Life Hour – slå på alt lys hjemme kl 20.30!

Life Hour er det humane alternativ til barbariske Earth Hour hvor de grønne feirer fattigdom og kunnskapsløshet. Rikelig med elektrisk strøm til en lav pris er en velsignelse for menneskeheten og burde være en menneskerett for alle. Angrepene på vår energi fra WWF er et bakstreversk angrep på velferdssamfunnet og er i realiteten rettet mot likestillingen og retten for alle til utdannelse. Enda et skritt på veien til det grønne diktaturet.

 

Demoniseringen av elektrisiteten
Det barbariske Earth Hour er i realiteten en demonisering av elektrisiteten – en oppfinnelse som er grunnlag og forutsetning for nesten alle fremskritt de siste hundre årene: Likestillingen, avskaffelse av barnearbeid og retten for alle til en utdannelse. Samt det moderne helsevesenet, effektiv lagring av mat og rikelig med tilgang på varmt vann. Earth Hour er en protest mot det meste av teknologi og innovasjon.

Alt dette fikk verden ved å utnytte fossile ressurser til å generere store mengder elektrisitet til en lav pris. Noen få heldige land kunne gjøre dette helt eller delvis med vannkraft.

Det grønne diktaturet
Earth Hour er bare ett av mange skritt på veien til det grønne diktaturet. Miljø- og klimaargumenter brukes i stor skala for å få gjort elektrisitet til et luksusgode bare for de rikeste eller til en mangelvare for å nå det endelige målet.

For U-landene står det verre til – de skal nektes retten til store mengder elektrisitet til en rimelig pris via effektiv utnyttelse av fossile ressurser – og indirekte retten til alle de godene elektrisiteten har gitt oss i Vesten. Et av mange usaklige argumenter er den ikke-observerbare klimakrisen som påstås forårsaket av plantematen CO2 som det er en kritisk mangel på i atmosfæren.

De fattige skal holdes nede i fortsatt fattigdom med bærekraft, fornybarhet og innføringen av det grønne diktaturet hvor bare den herskende grønne eliten skal ha bil, ytringsfrihet og retten til all den andre elektrisitetsbaserte modernitet vi har hatt de siste 100 årene.

I Afrika har titusener allerede blitt fordrevet fra sin jord og sine hus av en vestlig grønn nykolonialistisk elite støttet av de samme bakmennene i FN-UNEP som prøver å selge oss klimakrisen. Er dette bare en forsmak på hva vi har i vente?

Her hjemme har ofrene til nå bestått av tallrike eksemplarer av den totalfredete havørnen som blir ofret på fornybarhetens grønne vindmøllealter på Smøla.

En herskende grønn elite

skal styre oss i fremtiden. Budskapet er at demokratiet har feilet, vi må vurdere diktaturet ifølge et norsk medlem av denne eliten som attpåtil vil innføre ettbarnspolitikk. Den grønne religionen dikterer at vår planet bare har plass til 250-300 millioner mennesker, alle de andre som ikke er grønne, de må vekk. Tankegangen og logikken minner veldig om det våre foreldre og besteforeldre kjempet så hardt imot i forrige århundre – nazisme og kommunisme, Nå er autoritære krefter tilbake og denne gangen i moteriktig grønn klesdrakt godt kamuflert bak floskler som Earth Hour, bærekraft, fornybarhet og grønt skifte. Et større antall nyttige idioter følger som vanlig med på lasset, uten å reflektere særlig over hva de egentlig gir sin støtte til.
Tenk over hvor store summer den grønne eliten stjeler fra oss alle – bare i denne stortingsperioden har et tresifret antall milliarder forsvunnet fra statsbudsjettet og ned i dype grønne lommer eller til fullstendig unyttige klimatiltak. Dette er ressurser Norge kunne trengt til skole, helse, eldreomsorg og tallrike andre fornuftige områder.

Nå kan du støtte demokratiet ved å skru på alt lys hjemme i kveld
Maksimal belysning hjemme er en støtte til fortsatt demokrati og ytringsfrihet samt et nei til returen til det elektrisitetsløse barbariet som er innbakt i feirinen av Earth Hour.

Life Hour er en støtte til U-landenes rett til utvikling og velstand. Du kan følge Life Hour bl.a her. Takk til professor Ross McKitrick som startet tradisjonen med å feire Life Hour, med bl.a denne teksten.

 

Når ble Nord-Korea idealet?
Samtidig oppfordres tilhengere av Earth Hour til å ta budskapet på alvor og starte «Earth Week» på mandag. Ikke noe tv, radio, mobil, pc, kopimaskin, elektrisk lys, vaskemaskin, kjøleskap osv osv. Eller flytt til Nord-Korea hvor befolkningen «feirer» Earth Hour kontinuerlig hele året.

Da vil de grønne muligens ta poenget: At elektrisk strøm er en velsignelse for menneskeheten.

Life Hour andre steder:
James Delingpole feirer på følgende måte (anbefalt lesning!):
Today is Earth Hour and as usual I shall be lighting a candle – several, actually; plus turning my Rayburn up to eleven; plus turning on all the house lights; plus lighting the patio heaters; plus starting my Landrover and leaving its diesel engine to idle outside in the drive; plus switching on the immersion heater; plus running several hot baths – in tribute to the world’s climate heroes.

Alan Caruba skriver følgende:
On Saturday, Greens around the world will turn off their lights in a symbolic “Earth Hour” gesture against climate change, the term they adapted in the face of the fact that the Earth has been cooling for seventeen years and is on the cusp of a mini-ice age that will ensure cold weather for many years to come.

https://fee.org/articles/earth-hour-and-how-the-west-plays-at-poverty/

Støtt oss ved å dele:

Én kommentar

  1. På YouTube finns en rekke videosnutter som omhandler bruk av energi. «If I wanted America to fail, I’d start with energy.» Innbill folk at energi bør brukes minst mulig. Det konkluderes med at egentlig kan vi bare la tingene flyte, og ikke foreta oss noe, fordi nåværende styresmakter gjør akkurat de grep, og driver akkurat den propaganda som vil ødelegge samfunnet.
    John Christy hevder, hva som selvsagt er riktig, at vestens fortrinn fremfor andre når det gjelder velferd og forminsket fattigdom, skyldes en lang periode med rikelig tilgjengelig og prismessig overkommelig energi.
    Det er ikke til å forstå at våre ledere er ute av stand til å innse dette.

Kommentarer er stengt.