Life Hour 2018 – slå på alt lys kl 20.30!

Life Hour er det humane alternativ til barbariske Earth Hour hvor de grønne feirer fattigdom og kunnskapsløshet. Rikelig med elektrisk strøm til en lav pris er en velsignelse for menneskeheten og burde være en menneskerett for alle. Angrepene på vår energi fra WWF er et bakstreversk angrep på velferdssamfunnet og er i realiteten rettet mot likestillingen og retten for alle til utdannelse. Enda et skritt på veien til det grønne diktaturet. Slutt deg til de stadig flere som markerer dagen ved å slå på alt lys hjemme i kveld.

 

Demoniseringen av elektrisiteten
Det barbariske Earth Hour er i realiteten en demonisering av elektrisiteten – en oppfinnelse som er grunnlag og forutsetning for nesten alle fremskritt de siste hundre årene: Likestillingen, avskaffelse av barnearbeid og retten for alle til en utdannelse. Samt det moderne helsevesenet, effektiv lagring av mat og rikelig med tilgang på varmt vann. Earth Hour er en protest mot det meste av teknologi og innovasjon.

Alt dette fikk verden ved å utnytte fossile ressurser til å generere store mengder elektrisitet til en lav pris. Noen få heldige land kunne gjøre dette helt eller delvis med vannkraft. Professor Ross McKitrick (fotoet øverst) introduserte oss til Life Hour i 2009, her er hans budskap på WUWT.

Det grønne diktaturet
Earth Hour er bare ett av mange skritt på veien til det grønne diktaturet. Miljø- og klimaargumenter brukes i stor skala for å få gjort elektrisitet til et luksusgode bare for de rikeste eller til en mangelvare for å nå det endelige målet.

For U-landene står det verre til – de skal nektes retten til elektrisitet til en rimelig pris via effektiv utnyttelse av fossile ressurser – og indirekte retten til alle de godene elektrisiteten har gitt oss i Vesten. Et av mange usaklige argumenter er den ikke-observerbare klimakrisen som påstås forårsaket av plantematen CO2 som det er en kritisk mangel på i atmosfæren.

De fattige skal holdes nede i fortsatt fattigdom med bærekraft, fornybarhet og innføringen av det grønne diktaturet hvor bare den herskende grønne eliten skal ha bil, ytringsfrihet og retten til all den andre elektrisitetsbaserte modernitet vi har hatt de siste 100 årene.

I Afrika har titusener allerede blitt fordrevet fra sin jord og sine hus av en vestlig grønn nykolonialistisk elite støttet av de samme bakmennene i FN-UNEP som prøver å selge oss klimakrisen. Er dette bare en forsmak på hva vi har i vente?

Her hjemme har ofrene til nå bestått av tallrike eksemplarer av den totalfredete havørnen som blir ofret på fornybarhetens grønne vindmøllealter på Smøla, på Jæren og snart også ved Fosen..

En herskende grønn elite
skal styre oss i fremtiden. Budskapet er at demokratiet har feilet, vi må vurdere diktaturet ifølge et norsk medlem av denne eliten som attpåtil vil innføre ettbarnspolitikk. Den grønne religionen dikterer at vår planet bare har plass til 250-300 millioner mennesker, alle de andre som ikke er grønne, de må vekk. Tankegangen og logikken minner veldig om det våre foreldre og besteforeldre kjempet så hardt imot i forrige århundre – nazisme og kommunisme, Nå er autoritære krefter tilbake og denne gangen i moteriktig grønn klesdrakt godt kamuflert bak floskler som Earth Hour, bærekraft, fornybarhet og grønt skifte. Et større antall nyttige idioter følger som vanlig med på lasset, uten å reflektere særlig over hva de egentlig gir sin støtte til.

Tenk over hvor store summer den grønne eliten stjeler fra oss alle – bare i denne stortingsperioden har et tresifret antall milliarder forsvunnet fra statsbudsjettet og ned i dype grønne lommer eller til fullstendig unyttige klimatiltak. Dette er ressurser Norge kunne trengt til skole, helse, eldreomsorg og tallrike andre fornuftige områder.

Nå kan du støtte demokratiet ved å skru på alt lys hjemme i kveld
Maksimal belysning hjemme er en støtte til fortsatt demokrati og ytringsfrihet samt et nei til returen til det elektrisitetsløse barbariet som er innbakt i feiringen av Earth Hour.

Life Hour er en støtte til U-landenes rett til utvikling og velstand. Takk til professor Ross McKitrick som startet tradisjonen med å feire Life Hour, her er hans opprinnelige tekst fra 2009.

Når ble Nord-Korea idealet?
Samtidig oppfordres tilhengere av Earth Hour til å ta budskapet på alvor og starte «Earth Week» på mandag. Ikke noe tv, radio, mobil, pc, kopimaskin, elektrisk lys, vaskemaskin, kjøleskap osv osv. Eller flytt til Nord-Korea hvor befolkningen «feirer» Earth Hour kontinuerlig hver eneste dag hele året.

 

Støtt oss ved å dele:

6 kommentarer

  • Jeg synes – med all respekt – det er idioti å oppfordre til å bruke ressurser unødvendig. Uansett ståsted i hvilken som helst debatt er denne aksjonen tåpelig.

 1. Bor i Porsgrunn. Ingen lys ser slukket ut. Våtgass forvandles til plastråstoffer på Rafnes og Hærøen.. Yara akselerer sin produksjon av gjødning basert på mineraler i naturen og norsk vannkraft. Skip etter skip laster opp er nå 40.000 tons, men om noen år med utvidelser av produksjonskapasitet og tilgang til større tonnasje øke til 100.000 tons skip.
  Alt til glede med litt mer CO2 i luften og mineral gjødning til jorden og til mat for økende tilvekst av mennesker og dyr.

 2. Enig med Tore & Harald, vi må finne andre måter å vise uenighet med Earth hour & slik.

 3. En veldig god og betimelig artikkel. Det må ikke være tvil om hvor lojaliteten til folket ligger.
  Jerngrepet til liksom-eliten festes sakte men sikker og uten protester, vil de kunne lykkes uansett hva realitetene senere vil være. Har man først gitt fra seg sine friheter, kan de være tapt for alltid.
  Det er jo i lyset som de reelle fremskrittene kommer…

  Takk til Klimarealistene!

 4. … hvor er det ærgerligt, at denne hjemmeside bruges til bringe ovenstående artikel. Ja, for mig som dansker og som fornylig opdagede denne norske hjemmeside og blev glad for et kvalificeret modspil til den fremherskende og næsten totale enighed om «at CO2 er skurken», er sådan en artikel som Geir Aasild bringer, desværre medvirkende til, at jeg må erkende, at siden «Klimarealisterne» med et hug har mistet sin troværdighed … øv!

  Artiklen er kort og godt ubegavet idet den roder en masse påstande sammen til en pærevælling som der ingen substans i … dobbelt øv!

Kommentarer er stengt.