Klimarealisme i vekst

Det er et klimarealistisk flertall i befolkningen i Norge, Sverige og Danmark, men vi er lite flinke til å få vårt budskap ut til politikere og media i forhold til den vesentlig mer ressurssterke og hensynsløse klimaindustrien. Her er en ønskeliste til dere og en oversikt over hva vi gjennomfører denne vinteren.

Det er de yngste som sliter mest, barn og ungdom blir hjernevasket både i mediene og i spesielt skolen hvor indoktrineringen nå har nådd universitetsnivå i regi av Universietsforlaget. Resultatet er at en del av en hel generasjon blir påført klimaangst og mister troen på framtiden. Flere voksne må engasjere seg før enda flere barn tar skade av det pågående klimahysteriet.

Hva kan du bidra med?

 • du kan skrive oppslag til vårt nettsted, vi vil svært gjerne ha flere forfattere (epost: )
 • du kan klage til nasjonale og regionale medier på deres ensidige alarmistiske dekning av klimasaken
 • du kan skrive kronikker og leserbrev til de samme mediene, husk å nevne ytringsfriheten i Norge
 • du kan henvende deg til politikerne i ditt fylke på Stortinget med et klimarealistisk budskap
 • du kan presentere klimarealisme i sosiale medier som du benytter
 • du kan klage til rektor og lokalpolitikere når barna og barnebarna kommer vettskremte hjem fra skolen etter dagens klimahjernevask.
 • du kan melde deg inn i Klimarealistene og hjelpe oss til å vokse raskere.
 • du kan fremme klimarealismen i partier og andre organisasjoner der du er medlem, husk spesielt at politikerne bygger vindmøller for å redde kloden fra en klimakrise som ikke eksisterer
 • du komme til oss med nye ideer for hvordan vi bekjemper klimaalarmisme og klimahysteri

Hva vi selv gjør nå

Klimarealistene forbedrer i høst eget nettsted. Vi har en liste over saker som skal forbedres, bedre søkefunksjoner inkludert, men send oss gjerne forslag om hva DU synes bør forbedres. Vårt medlemsregister er nå overført til Styreweb, hvor det er vesentlig enklere å bli medlem, eller å fornye medlemskapet. Vi vil ikke lengre ha en egen fysisk nettbutikk (ingen innlogging!), men vil satse sterkere på at våre rapporter skal bli lettere tilgjengelig, lett nedlastbare som PDF uten en kronglete innlogging i en nettbutikk.

Klimarealistenes naturfaglige diskusjonsgruppe på Facebook vokser stadig og har nå passert 10.000 medlemmer. Vi ønsker oss flere moderatorer (epost: ), og vi ønsker oss ildsjeler som kan spre klimarealismen til flere sosiale medier.

Det er klimarealistiske nettverk i alle vestlige land, og langsomt men sikkert blir vi flere og sterkere etter hvert som vår sol går inn i et dypt solminimum de neste tiårene, og med det gir oss et litt kjøligere klima. Det er mange som er enige med oss og som ikke tør å gi åpent uttrykk for dette. Hetsingen i media er sterk og det finnes for mange klimaalarmistiske direktører og redaktører.

Støtt oss ved å dele:

5 kommentarer

 1. I forbindelse med oppryddingen har jeg et forslag. I pkt 4 under debattregler står det:

  «Vi ønsker en seriøs debatt, så vennligst ikke bruk Wikipedia, Skeptical Science / John Cook, eller tilsvarende lavkvalitets materiale som kilde.»

  Dropp dette kravet, fjern teksten. Det er ikke vår oppgave å bestemme hvordan debattantene skal begrunne sine innlegg. De har da ytringsfrihet? Uriktige påstander må møtes med argumenter, ikke med stalinistiske dekreter.

 2. Ikke enig når det gjelder Wikipedia Bye. Er ikke så kjent med de andre som nevnes, men teksten kan endres til å være kritisk til Wikipedia.

  Wikipedia er en form for dugnad. Det finnes ingen sjefer, ingen mellomledere eller redaktører. De som lager innholdet på Wikipedia, gjør det uten lønn, på fritiden, fordi de har lyst. Wikipedia blir brukt til svertekampanjer. En masse artikler er låst for videre redigering. Gerd Liv Valla fant en grov feil om seg selv, men det var umulig å rette den opp. https://forskning.no/internett-samfunnskunnskap/kan-vi-stole-pa-wikipedia/2087691

  Wikipedia er bra til mye men når det gjelder klima er de dønn upålitelige. Jeg reagerer også på hvordan nettstedet fungerer til å henge ut kjente og mindre kjente personer som ikke er politisk korrekt og mainstream, og det på mange felt. Det kommer ofte opp en advarsel mot dem tidlig i artikkelen.

  WIKIPEDIA MEETS ITS OWN CLIMATEGATE

  HOW WIKIPEDIA’S GREEN DOCTOR REWROTE 5,428 CLIMATE ARTICLES
  https://ep.probeinternational.org/2009/12/19/wikipedia%E2%80%99s-climate-doctor-how-wikipedia%E2%80%99s-green-doctor-rewrote-5428-climate-articles/

  Wikipedia climate fiddler William Connolley is in the news again
  https://wattsupwiththat.com/2013/01/30/wikipedia-climate-fiddler-william-connolley-is-in-the-news-again/

  Den nedenfor omhandler mye av det samme, men heldigvis rettet mot studenter

  Wikipedia: Reliable Resource?
  https://www.studentnewsdaily.com/example-of-media-bias/wikipedia-meets-its-own-climategate/

  • Det er mange i NGOer med statslønn fra deg og meg som på heltid sitter og skriver om klima og andre kontroversielle tema på wikipedia.

 3. Ellers så betyr ikke medlemskap annet enn at Klimarealistene får noen kroner ekstra for sin drift. Det som betyr noe for «saken» er at man engasjerer seg i debatter og kommentarfelt og etter hvert også i msm-media hvis man tør og får lov…

 4. Vi har en lærerstand i Norge, folk i mange aldre som benyttes til å forme våre unges meninger og holdninger. Jeg har noen av dem i min familie og blir skremt når jeg kun får skuldertrekk og hånlige flir nå jeg løfter saken i private selskap. Som en nestor i familien, ca 80 år, og med en god spredning under meg fra rundt fem til femtifem syns jeg det er litt skremmende å registrere klimaholdningene hos den yngre garde… Dette lover slett ikke godt for fremtiden…

Kommentarer er stengt.