Klimapolitikk og arbeidsplasser

Fredag 19.august kl.1800 er det duket for Arendalsukas mest faktabaserte innslag. Klimarealistene har invetert to meget kunnskapsrike foredragsholdere som du kan lese om her: Naturfaglige og industrielle realiteter står i sentrum på dette møtet, som er tilnærmet fritt for den typen svada og demagogi som preger øvrige klimamøter på Arendalsuka.

PIERS CORBYN MØTER NORSK FAGBEVEGELSE

Tema er Klima og Arbeidsplasser, og møtet holdes i Biblioteket, Arendal fredag 19. august kl 18.

Hovedinnledere er Piers Corbyn og Geir Vollsæter fra LO-forbundet Industri Energi.

53ec3-piers-corbyn-300x214Piers Corbyn er i Storbritannia kjent som en tidligere studentopprører og aktivist, som senere har markert seg på venstresiden i Labour. Han er en aktiv støttespiller for sin bror, Labour-leder Jeremy Corbyn.
Piers Corbyn er astrofysiker og meteorolog, og driver sin private værmeldingstjeneste «WeatherAction». Han har i mange år med små ressurser solgt sesongvarsler med en treffsikkerhet som overgår det britiske MetOffice.
Corbyn er en svært frittalende og engasjert motstander av klimabevegelsen – både på grunnlag av vitenskapen og fordi han mener klimapolitikken truer britiske arbeidsplasser.

1359302457-bpfullGeir Vollsæter er spesialrådgiver for energi, industri og klima i LO-forbundet Industri Energi. Han er en av Norges fremste eksperter på energipolitikk og rammebetingelser for industrien Vollseter er utdannet elektriker, og har i tillegg seks års studier i statsvitenskap, økonomi og internasjonale forhold ved California State University.

På Arendalsuka finner du klimarealistne i gågata, stand 122

Støtt oss ved å dele: