John Cooks forskrudde verden

Det har vært en underholdende uke, hvor både klimaforskningens gudfar har vært ute med sine spådommer, samtidig som vi har fått årets klimakonspirasjon og et nytt sprell fra en av de mest absurde aktørene på den globale klimascenen: John Cook, eier av Skeptical Science-bloggen. En blogg som ikke har det minste å gjøre hverken med skepsis eller med vitenskap men den har sin misjon ved at den er designet for å appellere til de mest kunnskapsløse.

Cooked+Motl_scrMange er lurt trill rundt
Australieren John Cook har bestemt seg for at vi har en klimakrise og vet bedre enn selveste klimapanelet. Foruten NRK og Obama er den ellers stødige Gunnar Tjomlid lurt trill rundt og later til å bruke Skeptical Science-bloggen som sannhetsbevis. Her forteller Tjomlid oss at det er en misforståelse at «det ikke har vært noen oppvarming siden 1998» siden hans kilde har en flott (!) artikkel om dette. Tjomlid kan også fortelle oss med skråsikkerhet at  «den globale oppvarmingen totalt sett har aksellerert» siden 1998Dermed opptrer Gunnar Tjomlid minst like useriøst som den alternativbevegelsen han til daglig kritiserer.

Hr. Cook er allerede beryktet for sin befatning med en skandaløs 97%-konsensusrapport. Ved å svindle med tallmaterialet som vist i KN78 har han fått 0,3% til å bli 97%. Nå har han begått et identitetstyveri og misbrukt navnet til fysikeren Lubos Motl. JOSH bringer i den anledning en finfin tegning.

Resten av historien finner du her på WUWT

Støtt oss ved å dele:

Én kommentar

  1. Dette minner om en viss australsk aktivist som for noen år siden spådde havnivåøkning på 100 meter og en sikker slutt på regn i mesteparten av Australia. Tim Flannerys dystre spådommer fikk også den australske regjering under ledelse av klimahysteriske Labor til å bygge avsaltingsanlegg for milliarder. Til dags dato har ikke de produsert 1 liter vann levert til forbruker, grunn? Etter at Tim Flannery fikk skremt Labor (Arbeiderpartiet) til å bygge disse avsaltingsanleggene har det nesten ikke sluttet å regne, med flere flommer som resultat.

    Skremmeriene ble så voldsomme etter hvert at absolutt alle skjønte at de bare for med tøys.

    Det samme ser vi nå før møtet i Paris, hysterikerne tar så av, at deres budskap virker mot sin hensikt.

    Og godt er det!

    Ref.: http://joannenova.com.au/2013/09/australian-government-scraps-climate-commission/

Kommentarer er stengt.