Paris blør

Til minne for ofrene i Paris har JOSH laget tegningen her. En ekstrem ideologi har i snart 15 år ført en hensynsløs krig mot demokratiet, mot «Liberté, égalité, fraternité.» Massakren i Paris er enda en påminnelse om at verden trenger ledere som kan sikre disse verdiene, inklusive en ytringsfrihet under press. Politikere som ikke vil forsvare disse verdiene men heller prioritere kampen mot plantematen CO2 fortjener ikke folkets tillit.

paris-bleeding-josh

Neste innlegg blir klimanytt 130 på mandag.

Støtt oss ved å dele:

6 kommentarer

 1. Naiviteten og uvilligheten til å se sannheten i øynene er dessverre tilstede i like rikt monn både i klimasaken og synet på de politiske/ideologiske massemordere.
  Virkningen er imidlertid motsatt i de to sakene:
  Co2 er farlig. Her må vi gjøre noe.
  Islamister er egentlig like snille som oss. Vi må bare anerkjenne dem, så går nok alt bra.
  Snart er dette glemt. Nå skal man ha klimatoppmøte i Paris snart, og der skal man løse de virkelig farlige og viktige saker for verden.
  Som Anthony skrev om sin ironimåler, står også min i pigg.

 2. Kjære såkalte realister :

  Det er langt over streken å koble de tragiske hendelsene i Paris med klimasaken! Skjerp dere! Vis respekt!

  • Harald Olavsen
   Du har på en måte rett.
   Men de to saker: Klimahysteriet og den vanvittige lidelse som nå Paris-befolkningen har gjennomgått har en fellesnevner:
   De vestlige ledere vil ikke se virkeligheten i øynene.
   Enten det er uvitenhet, redsel eller andre årsaker som ligger bak, er det en tragedie for Europas og vestens fremtid at våre ledere snur seg bort fra sannheten og nærmest lever etter regler for utopiske politiske mål.
   Sannheten om klima vil komme for en dag. Men inntil da vil man ha forårsaket skader både på forholdet mellom mennesker og den økonomi som bringer velferd.
   Den politiske galskap som trer frem hver eneste gang de morderiske islamister går til aksjon er intet godt tegn for våre etterkommere, og her kan ondskapen seire, hvis man ikke legger kursen om.

  • Her er jeg enig med Harald Olavsen. Å blande disse sakene er en avsporing. Ikke fall for fristelsen til å skåre poenger på dette.

  • Midt under de værste Daseh-massakrene av kristne i Midtøsten og Nord-Afrika, fant norske biskoper ut at det var på tide de arrangere en marsj for klima. Hva slags respekt er nå det?

   • Det foregår mye dumt i verden. Tror likevel det er lurt å skille de forskjellige sakene. At prestene begynner å blande seg inn i forskning og politikk betyr ikke at andre skal blande kortene også. Vi har jo aktivisten Naomi Klein som mener IS-terroren skyldes global oppvarming. Antagelig veldig politisk korrekt, men for dumt til å bruke tid på. i mine øyne er klimarealistene best tjent med å være den saklige parten i diskusjonen. Så får prester, politikere og subjektive «forskere» velge sitt saklighetsnivå. På sikt tror jeg den som argumenter sak og ikke faller for lettvinte sleivspark kommer lengst.

Kommentarer er stengt.