Kjære Klima

Dette bønneskriftet til Klima fra E.R.Grønn er guddommelig underholdende, redaksjonen takker Knut Rellsmo for bidraget!

klimabønn fra E.R. grønn
klimabønn fra E.R. Grønn

Det er cirka 1 måned til Klima-konferansen i Paris og nå er vi ​Klima-alarmister skikkelig nervøse…

For å gå rett på sak føler vi oss skikkelig lurt og overkjørt av deg,
Du må jo fatte at når du stikker av fra prognoser, ismengde og havnivå er vi i jævli trøbbel!

Folk flest har slukt «Klima-bobla» med «søkke og snøre» men det er noen ​jævlige våkne realister, forskere, professorer der ute som iherdig og konsekvent avslører med fakta og holder folk oppdatert. Du ​må jo fatte at dette kan ødelegge hele greia!

Nå har vi jobba iherdig med rundt 2​0 Klima-konferanser og det står fortsatt dønn i stampe, Ikke nok med det: Når «IPCC – sjefen sjøl» Klima-pave Pacha​uri blir sparket p.g.a sextrakassering må du jo ​skjønne​ at dette blir vel problematisk.

Vi er selvfølgelig skuffet når du ikke følger opp og holder samme temperatur i 18 år uten tegn til global oppvarming.​ Konsekvensen er jo blitt at isen i Antarktis er over snittet for 1978-2010 og Arktis la på seg 1,9 mill. kvadratkilometer fra 2012 til 2014. Tenkte du ikke et øyeblikk på at du spenner bein på Al Gore som lovet isfritt Arktis i 2014? Husk han er ingen hvem som helst ​og Nobelprisvinner! Al’s Klima-butikk kan gå rett til helvete og staben hans lurer nå på om de faktisk skal skifte til global nedkjøling?​

​Ikke har vi ​greid å kamuflere at isbjørnbestanden har vokst fra 5000 i 1950 til dagens ​32000  heller. Det hadde vært fint om temperaturen under konferansen i Paris kunne sendes opp 10 grader? Under Københavnkonferansen holdt jo folk på å fryse i hjel og Obama måtte dra hjem et døgn før fordi snøstorm hjemme stengte flyplassene. Slikt styrker ikke budskapet.

Kjære Klima, nå har du kjørt ditt eget løp i millioner av år og ikke en gang fulgt ​med på temperaturen. Er det ikke på tid å roe ned og ikke være så forbannet egenrådig!

Vi som er grønne eller lever av dette er nødt til å holde CO2 bobla i live for å holde liv i Klima-kvoter, oppslutning om FN og Klima-saken som en internasjonal krise og sist, men ikke minst bruke Klima-endringer som påskudd for bistandsøkning og flere grønne jobber.

Om du nå ikke kommer på bedre tanker og legger deg på Klima-panelets prognoser sprekker hele greia. Du vil ødelegge og smadre ​troende, naive og kunnskapsløse journalister, politikere, fjortiser i Natur & Ungdom, Paven, Prince Charles, miljøbevegelser, Besteforeldre mot klima, kjendiser … Det er 26500 miljøbevegelser bare i USA, en skare som regelrett blir arbeidsløse. Tenk hvorledes dette vil bli pinlig, med avsløring av Aftenposten, Bellona,​WWF, Cicero m.fl? Kjære Klima, det er ikke slik man behandler en menighet!

Ønsket mitt er en helt snøfri vinter i Skandinavia med snitt pluss 10 grader. Det hadde vært innertier og kan ​i det minste holde liv i ​»CO2​-bobla​» ​inntil videre​, so please see what you can do!​

……

Med varm hilsen

​E.R. Grønn​
​Vegetarianer/Syklist/Klima-alarmist​
Støtt oss ved å dele:

4 kommentarer

  1. Hei E.R. Grønn. Det er søren ikke så lett å være meg heller. For det første har jeg noen langsiktige sykluser å ivareta. Så kommer den hersens solen og stikker kjepper i hjul. Plutselig kommer det en fyr med Nobelpris og hevder at jeg må skru opp temperaturen. Han gjør så godt han kan med å fly jorden rundt i privatjet, men hva hjelper det når han ikke får resten med seg. Du kan ikke klandre meg når dere ikke klarer å hjelpe til med mer enn dere gjør. Jeg kan dra i gang noen vulkaner, men er redd det kan bli kaldere i stedet for varmere. Hva gjør vi da? Tenkte jeg skulle snakke med Solguden om hjelp, men så sier dere at solen ikke klarer å gjøre noe med dette den heller. Jeg tror nesten ikke jeg kan hjelpe deg. Sorry.

  2. Vi må nok bare stole på en M E E E G A A A El Nino i Stillehavet til jul. Kong Neptun kommer nok til å redde troverdigheten til COP 21…. Bare vent og se.

Kommentarer er stengt.