At dere våger – en bokomtale

Den politiske krim-romanen «At dere våger», forfattet av siv.øk. Tore Andøl, handler om klimaterrorisme i Norge, og en etterforskning som beveger seg inn i minefeltet mellom klima- og energirealitetene og radikaliseringen hos motparten – klimafrelste grønne aktivister. Velskrevet og spennende, utgitt på Kolofon forlag. Ensrettede medier som får sitt pass påskrevet i handlingen, vil garantert ikke omtale denne bokutgivelsen. Løp og kjøp før bokopplaget blir utsatt for bålbrenning!

Fengende skrevet og vanskelig å legge fra seg før man har lest alt.

At dere våger

Boka er tilgjengelig via denne lenken, kun kr 399 innbundet, inklusive frakt.
Forhåpentligvis blir den også å finne hos modige bokhandlere, og burde så absolutt kjøpes inn til bibliotekene via kulturrådets innkjøsordninger.

Boka er også forfatterens bidrag til klimadebatten og en perfekt gave til barn og barnebarn i skolepliktig alder – Tore Andøl våger å løfte fram komplekse problemstillinger på en lett tilgjengelig måte, og dokumenterer med henvisning til Klimapanel, til Roger Pielke Jr. med flere. Les flere detaljer her. Krim-romanen «At dere våger» kan derfor også kategoriseres som sakprosa. Tore Andøl uttaler til Kolofon forlag: «Skulle jeg gjort noe annerledes, ville det vært å droppe manusvurdering hos etablerte forlag.»

Ja, for dette er en bok ingen etablerte forlag ville turt å utgi, travelt som de har det med å spre klimapropaganda og delta i klimaensrettingen, for det ville være å utfordre regjering og Storting samt aktørene i den mektige klimaindustrien.

Et tankekors mens man leser, er hvordan årelang klimaensretting og indoktrinering i skolen har sørget for å radikalisere en del ungdom, påføre andre unge lidelser i form av klima-psykose. Samtidige toner bakmennene og kvinnene bak ensrettingskampanjen sine hender. At denne radikaliseringen vil føre noen av de unge og tidligere så håpefulle lukt ut i klima-terrorisme med påfølgende tap av menneskeliv, er beklageligvis noe vi må regne med i nær framtid.

Støtt oss ved å dele:

2 kommentarer

  1. Som gammel mann og bestefar ønsker mitt barnebarn ikke å diskutere klimasaken med meg fordi jeg er død når konsekvensene av de økte CO2 utslippene materialiserer seg. Hvor langt skal klimahjernevaskingen gå før noen som de fleste er villige til å høre på reagerer?

Kommentarer er stengt.