Bli medlem i Klimarealistene!

Klimarealistene er inne i en prosess hvor vi organiserer lokallag. Stavanger og Bergen er etablert, i morgen etableres Telemark/Vestfold med et møte i Tønsberg, og i Januar står Trondheim for tur. Bli med da vel?

Nå kan du få et ekstra godt medlemstilbud. For 250 kr får du Ett års medlemsskap samt boka til Donna Laframboise tilsendt. Bankkonto 2630.30.62482.
Hennes sjokkerende oppdagelser om Klimapanelet er garantert å gi deg bakoversveis! Dette er hva et par av leserne hennes har skrevet:

«Blomstrende briljant. Ødeleggende». (Matt Ridley)

«Donna Laframboise gjør hva dyktige journalister skal gjøre…(her) setter hun et grelt lys på den råtne kjernen av IPCC.» (Prof. Richard Tol)

Klimarealistene arbeider naturvitenskapelig for å spre balansert og saklig informasjon om klimaet vårt, og i en situasjon hvor vi ikke har hatt global oppvarming på 18/19 år, og hvor solforskerne våre varsler et kjøligere klima i flere tiår fremover, så mener vi det er direkte uansvarlig å bruke så sinnsykt mange milliarder på helt meningsløse klimatiltak.

Støtt oss ved å dele:

Én kommentar

  1. Hei og takk for et flott tiltak. Men – jeg har møtt opp på annonserte møter uten å finne noen … overhodet ingen. Dessuten, 250 kroner for medlemskap og en bok jeg ikke har bruk for? Nei, prøv heller 100 og ingen tvungen boktilsending. Lykke til!!!

Kommentarer er stengt.